Medlemmer

Anja Lysholm

Om Anja

Jeg er certificeret Outreach Trainer ved Monroe-instituttet i USA og holder workshops i meditation og bevidsthedsudforskning med Hemi-Sync.

Jeg har oversat 2 (foreløbig – af 5) bøger af den amerikanske efterlivsudforsker Bruce Moen som jeg også har arrangeret flere workshops med i Danmark. Desuden har jeg selv skrevet bogen “Hvem er du utro? – en anderledes bog om kærlighed og utroskab”. Alle 3 bøger har jeg udgivet på mit eget forlag Uforklarbar.

Jeg er uddannet butiksassistent, læsepædagog, har været it-supporter i mange år og har arbejdet som altmuligkvinde på Iværksætterportalen Amino. Nu er jeg dels selvstændig med Uforklarbar (hvor jeg også sælger guidede meditationer), som speaker (med billigtspeak.dk), og dels ansat en dag om ugen som informationsmedarbejder i Regnskabsskolen.

Som det første jeg skrev, nok afslører, så er jeg meget interesseret i livet efter døden, ændrede bevidsthedstilstande, ud af kroppen-oplevelser og den slags, og det seneste jeg har kastet mig over i den retning, er psykokinese. Jeg er ret praktisk anlagt, så jeg vil helst have spiritualiteten ned på jorden og “mellem hænderne”, og psykokinese er et helt konkret fysisk udtryk for at vi mennesker evner langt mere end vi tror. At kunne udføre den kræver en høj grad af hjerteenergi og grounding, så det er det meget af træningen handler om, og det er jo noget der gavner i alle henseender.

Badges

Indlæg og kommentarer

Ingen indlæg eller kommentarer endnu.