Igangværende Lektion
Kursus indhold

Intro til søgemaskineoptimering

Her får du et lille indblik i hvad søgemaskineoptimering er for en størrelse.

At få optimeret sin side så den kommer højere i søgeresultaterne er en broget omgang. Det er ikke en eksakt videnskab og det kræver tålmodighed, en masse arbejde og ikke mindst fantasi at få sig højt placeret.

Men i bund og grund handler det kun om én ting.

Om dit indhold er interessant for dem, der besøger din side og om de efterfølgende besøger flere af dine sider

Så kort fortalt handler det om at få skrevet en masse godt og værdifuldt indhold for dine besøgende så de læser videre og bliver så længe som muligt på din side og også besøger andre af dine sider. 

Når vi skal optimere vores side, skal vi tænke over, hvordan vi laver vores side så den er nem at læse og forstå og har et enkelt og simpelt budskab. Og evt. samtidigt lede de besøgende til andre relevante sider.

Derudover er der nogle tekniske ting, der skal være i orden så søgemaskinerne nemt kan forstå siden og kan vise et godt indhold i søgeresultaterne og dermed får dine potentielle kunder ind på din side.

Men som udgangspunkt: tænk over om det du skriver giver værdi til dine besøgende og prøv at få andre til at teste dine sider. Er dit budskab er klart og tydeligt?

Man siger, at du har 3-5 sekunder til at gøre dit budskab klart og hjælpe din besøgende med at finde dét, som vedkommende leder efter. Lykkes det dig ikke inden for 3-5 sekunder er der risiko for, at din besøgende forlader din side og prøver en anden side.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!